Wisby - Miklagård og Stensballegaard 2013

(29-6-2013)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Ja - det går ikke så hurtigt med nyhedsbreve for tiden, men jeg har også kæmpet lidt med spillet og den mentale del!

Jeg havde en rigtig fed tur med Patrick O'Neill fra Frederikssund, hvor vi startede med at tage til Gotland hvor vi skulle spille Wisby open på Nordea Touren.

Vi ankom i det lækreste solskin og fik prøvespillet og trænet de 2 første dage, på den fedeste bane! Ja undskyld mit sprog, men hold kæft hvor er det anlæg bare fedt at spille på!

Desværre havde de lovet dårligt vejr til turneringsrunderne, og det skal der så ikke være tvivl om, at det kom der!

Jeg fik desværre en dårlig starttid hvor jeg skulle ud i første runde om eftermiddagen og om morgenen i anden runde. Jeg fik derfor 30 ud af 36 huller i regn og blæst… bittert, for spillet havde ellers været okay i dagene op til! Patrick der var ude modsat af mig fik 0 ud af 36 huller i regn, men dog stadig meget blæst.

Nå - men jeg fik derfor ikke spillet mig videre til finalerunden - missede den med 4 slag.

Så jeg fik mig en træningsdag på anlægget, imens Patrick spillede finalerunden, hvorefter vi sejlede tilbage til fastlandet, hvor vi så skulle kører fra Nynesshamn ved Stockholm til Oslo!

I Oslo skulle vi spille Nordea Challenge på Banen Miklagård. En bane som jeg også synes godt om, men desværre var den i ret skidt stand da vi kom derop. Vi havde en hyggelig prøverunde og et par gode træningsdage på anlægget inden turnerings start!

Endnu engang havde Patrick og jeg modsatte starttider, men heldigvis var vejret super godt til alle på første runden, og jeg fik spillet mig rundt i +2 eller 74 slag - med nogle MEGET skæve jernslag, men en god putter! Så jeg lå nr. 39 ud af de 156 spillere.

Anden dagen havde morgenholdene dejlig solskin igen, jeg skulle desværre ud i dårligt vejr om eftermiddagen! Da jeg fik 12 huller i regn, så gav jeg lidt op da jeg manglede 6 huller(den dårlige mentale del, der bliver arbejdet hårdt med!) så jeg kom ind i omkring 84 slag selvom jeg kun var +3 efter de første 9 huller, så jeg endte med et MC og ingen finale runde til mig?!

Jeg måtte tage hjem og træne hårdt! Havde heldigvis et par dage hjemme inden, jeg tog videre til Stensballegaard, hvor den stod på Mercedes Benz Matchplay! Super fedt! En hulspils turnering hvor vi var 48 der var kommet direkte ind igennem vores kategori fra sidste års spil, og så var der 60 spiller der spillede kvalifikation om 16 pladser.

I min første match kom jeg ud mod en gammel Europatour spiller, og jeg var 1 og 2 up hele matchen igennem, men desværre 3 puttede jeg både på 16 og 18 green! Så stod vi lige og skulle ud i omspil! Vi delte første hul på en birdie, andet på par, 3 på par og så fik jeg hevet en sejr hjem med en birdie på 4 omspils hul (22. hul).

Da vi var de sidste der var ude, kom vi ind halvanden time senere end alle de andre, så ham jeg skulle møde i 2. runde var allerede klar og jeg ¨mistede¨ min frokost pause inden næste match, da jeg fik at vide at jeg skulle være klar om 25 min.

Ud til bilen og hente lidt at spise og så af sted mod første teested igen. Denne gang skulle jeg ud mod en dansker der til dagligt spiller golf i USA, men var hjemme på ferie. Jeg kom fra start som lyn og torden og vandt de første 3 huller, men så var det som om jeg tabte pusten (MANGLENE ENERGI/ingen pause) og missede nogle korte puts på hul 4 og 7 for at vinde hullerne, og han begyndte at hole nogle lidt længere puts, og så var jeg kun 1 up efter 9 huller, men vandt 10 og 11 med sikre birdies og var igen 3 up og var det stadig da vi stod på 13 green hvor jeg havde et kortere birdie put end ham, men han holede og jeg missede, og så tog det fart! Han fik sig nogle gode pars og jeg smed et par dumme slag, da jeg var fuldstændig udkørt!

Jeg endte med at stå på 18 hul og være 1 nede, men fik så lavet mig en kanon go birdie for at komme i omspil igen, hvor vi delte på birdie, så på par og så på 3 omspils hul tabte jeg da jeg fik lavet en dum bogey, og dermed var jeg ude!
 
Men jeg fik spillet mig til en T17 plads, som er et fint resultat efter så mange seje kampe de sidste par måneder!

På ECCO Tourens hjemmeside blev jeg "døbt" maratonmanden, da jeg var ude i to lange matcher på den dag. Læs mere under menuen Artikler og presse http://www.ssp-golf.dk/default.asp?Action=Details&Item=410

Spillet har også bare været super godt fra tee til green her den sidste uges tid! Så nu skal jeg bare forsætte med det gode arbejde, og arbejde endnu hårdere med putteren så det hele er klar til næste uge hvor jeg tager til Katrineholm i Sverige!

I vil hører fra mig igen efter turneringen!

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!