ECCO Tour - Himmerland og Brundtland

(13-5-2013)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Jeg har igennem de sidste par uger, spillet turnering i Himmerland og i Brundtland.

Resultaterne er der ikke noget at skrive om. Det blev desværre til to gange MC (misset cut), så det er jeg rigtig langt nede over …

Jeg har igennem det sidste stykke tid, virkelig kæmpet med rigtig mange tekniske ting, og jeg føler selv og kan se det på kameraoptagelser - at det hele er ved at være rigtig godt!

MEN jeg kan simpelthen ikke få det til at fungere ude på banen, og jeg har virkelig ingen tålmodighed for tiden, så hvis ikke det lige går min vej der ude, er jeg meget hurtig til at give op og først få hevet op i mig selv til sidst på runden - hvor det er for sent.

Så man kan sige jeg virkelig har kæmpet med at finde (have) glæden ved golf når jeg går rundt ude på banen. Jeg skal simpelthen være mere tålmodig og forstå at selvom jeg både træner hårdt på rangen, banen og i fitness centeret, er det ikke ensbetydende med at resultaterne så bare kommer af sig selv!

Der er så meget mere i det. Mentalt er jeg simpelthen ikke klar nok når jeg skal i gang, og jeg har svært ved at finde det rigtig spændings niveau, og rigtig svært ved at finde glæden ved at skulle ud og præstere ….

Jeg er mere bange for at lave fejl for tiden, i stedet for at gå ud og hygge mig og gøre det jeg er bedst til - at spille golf FRIT!!

Når men har siddet og snakket med familien og prøvet at tænke lidt tilbage på hvad jeg lavede da jeg spillede bedst.

Jeg har altid været bidt af biler og fitness, og kan se tilbage på at når jeg kørte ture med mine kammerater og jeg tog mig en masse løbeture imellem runder eller efter Pro/am's ude til turneringerne, spillede jeg bare bedre!

Sådan fik jeg tænkt en masse tanke og gjorte de ting der fik mig til at slappe af og nyde livet, og nyde hvad jeg laver!

Nu har jeg så 10 dage, til at få trænet en masse styrketræning og forsætte det gode arbejde med det tekniske! Og så håber jeg på at kunne tage til Sverige med fornyet energi og et frisk mind-set, og så bare give den gas!

Så som i kan læse blev det her nyhedsbrev ikke rigtig om mine turneringer eller hvordan jeg spiller golf, men lidt mere så i kan se hvad jeg faktisk går og kæmper med, og hvorfor der nogle gange går lidt tid imellem disse nyhedsbreve, det er ikke altid jeg har lyst til at skrive om eller for den sags skyld tænke på golf!

Men jeg håber og tror på at jeg kan vende stærkt tilbage om 10 dages tid og så være klar til at give den fuld gas resten af sæsonen.

Så nøgleordrene må være:
GLÆDE, POSITIVITET, TÅLMODIGHED og HÅRD TRÆNING
- så skal det andet nok komme!!

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!