PGA i Sverige - sæsonen for alvor igang

(30-4-2013)
 
 
 
 
 
 

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Hej

Så sidder jeg på færgen (skrevet tirsdag), på vej mod Himmerland.
Sæsonen er for alvor kommet igang, så nu står den på turneringsgolf det næste lange stykke tid!

Jeg ved det er et stykke tid siden at jeg har fået skrevet noget, men der har bare ikke været noget at skrive om, da alle baner har været lukket pga. sne, kulde og frost ......

Efter Gecko Touren var jeg et par uger på La Manga og deltage i ECCO´s to åbningsturneringer og da jeg kom hjem og Flesensee turneringerne blev aflyst, tog jeg lige en træningsuge i Murcia, hvor jeg hygge med min klubkammerat Lasse Sonne.

Men så startede det hele i sidste uge, hvor jeg spillede i Sverige - PEAB PGA Grand Opening, hvor vi spillede på PGA of Sweden Lakes banen, en rigtig lang bane med mange lange og meget svære par 4 huller, da de både er et godt stykke over 400 meter og har vand langs siderne.
 
Vi var 156 spillere til start, omkring 45 heraf ville klare cuttet efter to dage og komme videre til finale runden.

Jeg har kæmpet lidt med at jeg slår bolde en smule højt, men følte selv at jeg havde haft et par gode trænings sessions inden turnerings start.

Så jeg følte egentlig at jeg godt kunne putte en god score sammen, hvis bare det ikke stormede .....

Der var vind alle 3 dage men ikke noget vildt, så det var super godt for mit spil. Jeg startede ud på første dagen med at spille rimelig fint, og jeg havde kun haft 3-4 3 puts efter 15 huller og var derfor plus 3 da jeg stod på 16 tee.

Jeg slog mit drive i fairway hvorefter jeg slog ud højre om greenen, og efter et par dårlige slag og en dommerkendelse jeg ikke var helt enig i og et par puts, stod der 8 på scorekortet !? :S bittert!
 
Nå men jeg måtte bare lige tage mig sammen de sidste to huller og se hvad de andre var gået. Jeg fik lavet mig 2 pars, til at slutte dagen af på og kom ind i 79 eller +7.

Da dagen var omme kunne jeg se at cuttet efter første dag lå på +3 og jeg lå selv +7 .... hmmm. Jeg regnede med at cuttet ville blive omkring +5 efter 2. dagen, og derfor vidste jeg godt at den skulle i minus dagen efter!

Det skal lige siges at banen ligger ved Malmø, så jeg boede hjemme og kørte frem og tilbage. Da jeg kommer hjem, snakker jeg lidt med mine forældre om runden og finder ud af at jeg faktisk har slået bolden okay, og tror selv at hvis jeg bare kan holde skruen lige i vandet, skal det nok lykkes i morgen!

Min far spurgte om han skulle gå caddie, om det ville gøre nogen forskel. Har ikke haft ham som caddie i rigtig mange år, så det var lidt et sats, men jeg vidste også godt at scoren skulle være lav, så hvorfor ikke prøve.

Da vi kørte over næste morgen, regnede det hele køreturen over - ikke rigtig det man vil se og kører i, når man ved at man skal over og præstere for at spille med i finalen  dagen efter.

Nå - men jeg startede ud med at redde en god par på første hul, hvor efter jeg slog mit andet slag på et par 5 hul op på green og 2 putter til en birdie.
Hullet efter slog jeg mit andet slag op til 1 meter og bum så var jeg i minus 2 efter 3 huller.

Super start! Jeg kunne mærke at det nok skulle fungere helt fint. Spillet forsatte og jeg fik lavet 2 birdies og en enkelt bogey mere og ellers bare en masse pars.

Jeg kom ind i -3 og total på +4.

Så var det bare om at vente, for halvdelen af spillerne skulle først ud om eftermiddagen, så intet var sikkert endnu. Men da dagen var omme var cuttet endt på +4 og jeg klarede mig lige med - super fedt!

Så skulle scoren bare være rigtig lav på finale runden, så jeg kunne få mig en god placering.

Jeg starter også fint ud med at være -2 efter 5 huller, og var det stadig efter 11, men efter 2 gange 3 puts og en bold i vandet, og et 1 meter put misset for birdie, kom scoren til at hedde +1 og en total på +5.

Jeg endte så med at blive T32, så efter at ligge nummer 100 et eller andet efter første runden, var det sådan set okay!

Som skrevet tidligere sidder jeg nu på færgen mod Himmerland, hvor at jeg skal spille Pro/am i morgen, og så starter turneringen torsdag-lørdag.

En stor tak skal lyde til mine sponsorer der bakker mig op igen i 2013 og uden hvem det slet ikke kunne lade sig gøre at få den optimale sæson.
 
Tak til
  • Chr. Mortensen - Revisionsfirma
  • KRESTON Hørsholm
  • Hillestrøms VVS
  • C-Optik Nærum
Fra 1. januar 2013 er jeg blevet medlem af Frederikssund Golf Klub, der har elitehold i landets bedste række og som i 2012 vandt sølv. Samtidig er flere af mine "rejsefæller" fra samme klub, så det giver et rigtig godt sammenhold.

I vil hører fra mig igen efter turnerignen er spillet!
 
Mange golf hilsner
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!