ECCO Tour - Mørk Masters

(8-8-2012)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Så er jeg hjemme igen efter en uge i Norge, hvor jeg fandt ud af en masse ting omkring både mit sæt og mit spil!

Denne gang valgte jeg sammen med min kollega Philip Hartig, at gøre lidt mere ud af turen og vi tog derfor færgen København-Oslo allerede tirsdag, så vi var deroppe onsdag morgen og havde hele onsdagen og torsdagen, inden turneringen begyndte fredag.

Desværre blev det ikke til så godt et resultat som håbet … men endnu et klaret cut blev det da til!

Jeg boede sammen med Nicolaj Norman Hansen og Philip Hartig på Moss hotel, vi havde det super hyggeligt sammen, så det er jo altid en god start :)

Jeg startede turneringen med en runde i -2 eller 70 slag og lå nr. 25 og det var endda med 38 puts men også en eagle, så jeg så virkelig frem til anden runde hvor jeg forhåbentlig kunne få putteren i gang og få en rigtig god runde ind.

Meeen sådan skulle det ikke gå - jeg fik en god start med birdie på første og andet hul, men så gik det ellers ned af bakke! 7 bogeys på de næste 11 huller og jeg var pludselig 5 over par for runden og +3 total og med 5 huller igen vidste jeg at cuttet ville blive omkring +2, så jeg var lidt presset.

Jeg skulle minimum være 1 under par ind på de sidste huller.

Jeg fik par på hul 14 og 15, så kom hul 16 som er et par 4 hul hvor man kan slå på i et, og jeg fik slået et rigtig godt drive som landet 3-4 meter fra flaget og gav mig selv en god eagle chance, men jeg 2 puttede og fik min birdie.

Så kom hul 17 et kort par 3 hul, hvor jeg slog et fint slag ned på green og 3!!! puttede - så var jeg lige pludselig +5 for runden igen og +3 total.

Med kun et hul igen vidste jeg at jeg skulle bruge en birdie for at klarer cuttet.

Jeg fik slået min 3 kølle ud i fairway, så havde jeg 108 til flaget i et blindt slag op mod en green der lå højt. Jeg slog et dejligt wedge slag som så god ud fra hvor jeg stod, men jeg vidste ikke hvordan den var, før jeg kom op på green. Der lå bolden så 50cm fra flaget - puha et dejlig kort birdie put på sidste hul for at klarer den! Som i nok kan regne ud fik jeg den i J så en anden runde i +4 eller 76 slag og jeg var klar til finalerunden - selvom det var en frygtelig runde…. !

3. runde startede også fint med birdie på min første hul, men det fulgte jeg så op med 4 bogeys og en dobbelt bogey og så en eagle efterfuldt af en bogey….
Der havde jeg så spillet 8 huller uden at lave én par J og sådan forsatte runden og endte i en +3 runde 75 slag.

Så absolut ikke noget godt resultat i den her uge, men der er stadig en masse ting jeg kan tage med videre og kan træne på det næste stykke tid!

Nåh ja - så hører der da lige en historie til hjemturen. Da vi ankom søndag kl. 16.00 til færgen, var vi begge lidt trætte efter en hel uge med rigtig meget golf og fitness, så da vi kom op i vores kahyt valgte vi at smide en DVD på computeren og så ligge lidt i vores senge indtil vi skulle op og spise aftensmad omkring kl. 19.30.

Men da jeg vågnede syntes jeg det virkede lidt mørkt udenfor og kiggede derfor på mit ur…. UPS klokken var 03.55 :) - vi havde vidst sovet lidt for længe. Vi kiggede på hinanden og blev enige om at sove til kl. 07.00 og så gå til angreb på morgenbuffeten :) og så sad vi ellers og spiste indtil vi kom i havn kl. 09.45.

Da jeg kom hjem og fik filmet svinget af Robin fandt vi ud af, at da min teknik er blevet rigtig god, og at jeg holder hoved mere i samme højde i stedet for at droppe hele kroppen lidt ned, er mine jern simpelthen blevet en halv tomme for korte, så nu skal jeg have dem lavet og få styr på det inden næste turnering.

Indtil videre er min næste turnering desværre først d. 22. august - om 2 ugers tid.
Men i vil hører fra mig igen efter den turnering!

Håber i forsat får en god ¨sommer¨!

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!