Samsø Classic - Samsø Golf

(9-6-2012)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Hej alle

Nu har den stået på turneringsgolf 7 dage i træk, puha!
Så det er en lidt mør Søren der skriver dette nyhedsbrev.

Det startede med divisionskampe for Nivå Golf i weekend, hvor vi mødte Dragør ude lørdag, hvor jeg vandt min kamp. Holdet tabte da det kun var Mads Vibe-Hastrup og mig der vandt og selvom vi skaffede 4 point, så tabte vi 10-4.

Søndag spillede vi så ude mod Kokkedal, hvor jeg igen vandt (så jeg er stadig ubesejrede i singler i divisionsregi igennem 3 år :)) og hvor Jeff Winther, Mads Vibe-Hastrup og Christofher Prang også vandt, så vi fik en 8-6 sejr!

Så blev det mandag og jeg skulle tidligt op og af sted mod Samsø. Jeg havde Steffen Alvang og Philip Hartig med i bilen, og vi 3 og Mads Vibe-Hastrup skulle bo sammen derover.

Mandag fik vi trænet en del, set lidt af banen og spillet en masse Par 3 bane, så vi fik trænet de små korte slag lidt.

Tirsdag var det tidligt op og ud og spille prøverunde.
Hartig, Alvang og Nissen(Nikolaj Erland Nissen) og jeg spillede en super hyggelig runde og det var dejligt at komme ud og spille en flot bane som Samsø igen - der er nemlig rigtig mange huller hvor man går og kigger ud over havet.

Så blev det Onsdag morgen og jeg skulle starte klokken 8.

Jeg skal måske lige forklare at vi spillede denne turnering lidt anderledes end normalt, da det fungerede sådan at i de to første runder skulle vi spille med 3 amatører den ene runde og 2 andre Proer den anden runde.

Jeg kom ud med 2 damer der er promoter for Pink Cup og så var der en 3 med, det var en mand der hedder Stig og han er blevet opereret 5 gange for kræft og er skåret op i halsen så han havde et kæmpe ar. Han kunne faktisk ikke rigtig tale - han kunne kun med hænderne og et par enkelte ord få sagt/formuleret hvad han ville. At se sådan en mand, hvor meget han har kæmpet, og se hvor glad han blev, hver gang han slog et godt slag og hvor meget han bare elskede golfspillet.


Det fik mig virkelig til at sætte pris på min eget liv, og da vi så samtidig spillede i høj sol den dag, var det simpelthen umuligt for mig at blive sur eller irriteret over et dårligt slag - når der er folk der kæmper med så frygtelige ting! Det var formentlig ikke godt for mit golfspil, men det var en oplevelse jeg ikke vil være foruden, det er helt sikkert!

Jeg fik gået første runde i +3 eller 75 slag og lå som nr. 48.

Næste dag var det ud med to proer og jeg kæmpede virkelig med rigtig dårlige jern slag som var RIGTIG langt fra pindene, så det var svært at lave mange birdies og der kunne for nemt komme bogies. Så en runde i PAR 72 slag og jeg lå nr. 36 inden finale dagen og selvfølgelig et cut klaret.

Jeg valgte om morgenen, da jeg stadig kunne mærke at mine jernslag ikke var gode men vidste at mine køller fungerede, at jeg ville gå efter par 5 hulerne i 2 og prøve at lave birdies sådan og ellers spille lidt defensivt på de andre og bare give mig mange birdie puts, uanset de måske blev lidt lange, men satse på der gik et par stykker i og så ikke lave nogen dumme bogeys.

Jeg fik kun lavet 3 birdies, men så også kun en enkelt bogey og en runde i -2 eller 70 slag, som sendte mig på en endelig 18. plads.

Så med rigtig dårlige jernslag og en anderledes oplevelse på første runden, må det vel være en okay placering,

Så nu skal der kæmpes med en masse jerntræning, så jeg kan blive klar til næste uge hvor den står på golf i Hammel.

I vil hører fra mig efter turneringen.

Golf hilsner Søren

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!