Træningsture primo 2012

(14-2-2012)
 
 

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Hej .......

Så er jeg kommet hjem efter to træningslejre.

Den første var på Mallorca i 12 dage, hvor den stod på golf og fitness hver dag. De første 7 dage dernede var jeg helt alene - de sidste 5 dage kom min træner Robin ned, så vi kunne tjekke op på de ting jeg havde trænet på, og så han kunne se mig på banen.

Det var rigtig positive takter til året, da der virkelig var sket noget med svinget og jeg havde fået arbejdet mig meget tættere på, der hvor jeg gerne skal være om en god måneds tid.

Det var super dejligt at komme ned og få lidt græs under fødderne igen og ikke bare stå og slå på en måtte med et net foran :)

Spillet begyndte stille og roligt at blive bedre for hver runde der blev spillet, men jeg mangler stadig en masse runder i kroppen.

Jeg fik mit nye golfsæt hjem en uges tid inden jeg tog afsted, så det er også blevet trænet ind, og det fungerer rigtig godt. Her skal jeg bemærke at jeg har fået en ny udstyrssponsor i GOLFEXPERTEN i Cirkelhuset.

Da jeg kom hjem fra Mallorca havde jeg 4 dage hjemme inden den igen stod på træningstur med min manager, samt Peter og Kristine Esmer. Kristine spiller elitegolf for Frederikssund og var en dejlig sparringspartner.

Opholdet foregik på på et rigtig lækkert hotel, nemlig Golf, Spa og Wellness Hotel Almenara i Sotogrande. Det var nogle super hyggelige dage med en masse god golf, hvert fald fra Kristines og min side :)

Vi fik en masse gode oplevelser og tog en tur til Gibraltar og oplevede det område - fik set aberne og hvad der eller fulgte med rundturen.

Vi havde også et lille uheld hvor min makker (Kristine) følte hun var nød til at hoppe i søen på hul 7 på La Reserva (søsterbane til Valderama) - nej hun troede hun kunne stå og slå sin bold på kanten af søen... meeen niks - foden smuttede og der lå hun, og så kan man jo ikke lade være med at stå og smile/grine lidt inden man hjælper hende op.

Den sidste dag var vi inviteret ud og spille på San Roque Golf Old Course af Jyske Bank på Gibraltar og det var en rigtig god oplevelse.

Vi var også super heldige med vejret, der bare var perfekt alle dagene med høj sol og skyfri himmel. Det var ret heldigt at jeg tog hjem fra Mallorca som jeg gjorde, for fra jeg tog hjem og indtil nu, har der kun været omkring 5 grader og mens jeg var i Sotogrande har det endda sneet!!

En masse golf er det i hvertfald blevet til den sidste måneds tid og jeg føler virkelig fremskridt. Jeg ser frem til at jeg om 10 dage tager til Barcelona og i løbet af de følgende 14 dage skal spille 3 turneringer på Hi5 Protour.

De næste dage herhjemme står på intensiv styrketræning og teknisk træning med måtten og nettet :) og så må vi se hvordan spillet fungerer i de kommende turneringer.

Håber i alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ser frem til et nyt og spændene golf-år! 

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!