BackTee Race To Himmerland - 2011

(9-10-2011)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Finale på ECCO Touren 2011 

Så har jeg de sidste 4 dage været igang med årets finale på ECCO Touren, hvor de 60 bedste igennem året, på ECCO Touren og Nordea Touren, skulle spille om 520.000 kr.

Vi spillede turneringen som et speciel Pro-Am format, hvor der var én Pro og én amatør der spillede sammen og der var så både en hold- og en Pro-konkurrence, hvoraf der var 45 Proer og de 20 bedste Pro-am hold der gik videre til finaledagen.

Jeg spillede med en kvinde der hed Hanne kuld, en super sød dame, og vi spillede for Backtee hold 4. Vi kom videre efter de to første runder, og endte på en delt 10. plads ud af 60 hold :)

Jeg havde min kollega Philip Hartig med som caddie - Philip skal selv deltage i den efterfølgende turnering.

I den individuelle turnering imellem os Pro'er gik det okay, men ikke så godt som jeg havde håbet og som jeg burde, da jeg spillede rigtig solidt.

I første runde puttede jeg skidt og gik 71 slag. I anden runden kom vi ud i eftermiddagsboldene, og der var det fuldstændig sindsygt som det blæste - det var næsten orkan styrke :) - boldene kunne ikke ligge stille på greens, og vi var sikre på de ville komme ud og stoppe spillet - men niks - vi fik lov at spille hele runden i det vejr. Så jeg kom rundt i 72 slag som faktisk var en af de bedre runder på grund af vejret - altså af os som spillede om eftermiddagen.

Så jeg lå nummer 31 efter de to første dage og klarede cuttet.

Sidste runde startede jeg lidt sløvt, missede kun 1 GIR (Green In Regulation - to puts eller flere for at gå i par) på de føste 9, så havde 7 birdie puts og et eagle men fik mig kun en birdie og lavede bogey på det hul hvor jeg missede green.

På de sidste 9 holede jeg på mit hul 11 (banens hul 2) mit indspil til en eagle og forsatte det gode og stabile spil og fik slået bolden op til en givet birdie på ca. 10 cm på mit hul 14 (banens hul 5). På hul 16 (banens hul 7) havde jeg et kort eagle put som jeg missede men jeg fik min birdie og var nu minus 4 for runden, men en ærgeligt bogey på mit sidste hul gjorde at jeg gik sidste runde i minus 3 eller 67 slag.

Men igen en runde hvor min putter ikke var helt varm ... eller sagt på en anden måde, slog jeg faktisk puttene godt, men havde bare virkelig problemer med at læse greens, da de er meget langsomme op ad bakke og hurtige ned af bakke :)

Jeg endte på en delt 26. plads ud af de 60 bedste tour spillere igennem året.
Alt i alt er det Okay :)

Nu har jeg idag søndag til at blive super putter på greens, inden jeg skal spille Nordic League kvalifying stage 1, mandag og tirsdag. Jeg skal i top 26 for at komme til final stage, hvor jeg kan få mig en kategori på den svenske Nordea Tour. 

Feltet er ikke særlig stærkt i den her turnering og der kommer en masse amatører, så med mit gode spil er der mulighed for endnu en top placering!

I vil hører fra mig igen efter turneringen.

Mange golf hilsner Søren
Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!