Europa Tour School 2011 - Bogogno Italien

(5-10-2011)

 
 
 

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Så sidder jeg på færgen på vej til Jylland, da jeg i denne uge skal spille finalen på ECCO Touren, Backtee Race To Himmerland.
Men lige for at få færdig gjort turskolen i Bogogno Italien.

Som skrevet sidst fik jeg en lidt uheldig start med en ødelagt driver dagen inden jeg skulle starte, men jeg fik lov til at låne en i den lokale proshop, som fungere nogenlunde (den var dog med væsentligt andet skaft end det jeg normalt spiller med).

Hele spillet virkede faktisk rigtig fint, men jeg kæmpede lidt med mine lange jernslag og da jeg flere gange, på alle runderne, havde et langt jern ind for at nå par 5 hullerne i 2 og havde muligheden for at give mig selv eagle puts, var det rigtig ærgeligt at jeg slog et par stykker i vandet og andre i bunkeren, så jeg fik både pars og bogeys i stedet for eagle og birdies.

Da det også kun var lange par 3 huller, så fik jeg for mange bogeys der da jeg missede Greens rigtig tit, og Greens områderne var rigtig svære, så det var ikke altid lige til at komme ind og i for par.

Vi havde fantastisk vejr og banen stod rigtig fint, så der var intet at klage over. Godt nok virkede det hele lidt uprofessionelt, meeen er det ikke altid lidt bagud efter planerne og ikke så struktureret når det er syd på ? :)

Nå - men da jeg smed en del slag væk kom jeg rundt i 79-75-77 som ikke var nok til at klare cuttet. Man skulle bare gå alle runderne i 71 i gennemsnit så ville man klare den, så jeg tror virkelig det kunne være det rigtige sted for mig at tage hen næste år, hvis jeg får råd til det igen.

Vi boede på et super hyggeligt og lækkert Bed and Breakfast, som kun lå 8-10 min. fra banen, og selve byen og hele området var rigtig flot og hyggeligt. Vi havde heller ikke mere end omkring tre kvarters kørsel til Milano, så der var også mulighed for at komme lidt væk fra det hele og opleve noget andet.

Så alt i alt en fin tur, hvor jeg virkelig fik lært nogle nye ting om mig selv, mit golf spil og mit golf sæt :)

Som skrevet tidligere sidder jeg nu på færgen på vej til Jylland, hvor der venter en masse spændende dage. Turneringen slutter lørdag, og jeg skal spille kvalifikation til ECCO Tour 2012 på samme bane allerede mandag og tirsdag, så har lige en fridag i det nordjyske på søndag :)

Jeg HAR kvalificeret mig til ECCO Tour næste år via min placering på Order of Merit i år, men min kategori på Nordea Tour er ikke helt god nok og den kan jeg forbedre ved at komme i top 26 i næste uge og så komme videre til kvalifikations finalen, hvor man så også får kategori på Nordea Touren.

I vil hører fra mig igen på søndag

Mange golf hilsner
Søren
Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!