Landskrona Masters

(31-8-2011)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Så er jeg færdig med endnu en turnering i Sverige.

En turnering som jeg glædet mig meget til at komme i gang med, hvor jeg havde en super prøverunde og jeg har spillet rigtig godt det sidste stykke tid.

Turneringen løb fra fredag til søndag, så fredag spillede vi i dejligt vejr og jeg gik en runde i 73 slag, meeen ….. som i nok kan huske lørdag morgen, så var det ikke lige super vejr :)

Nå - men jeg stod op og kørte af sted mod Landskrona i regn og torden. Jeg havde tee time kl. 13:10 og jeg ankom kl. 12:00 men endte med at sidde under en parasol med nogle andre spillere i 2½ time og se regnen sile ned og torden skralde omkring ørerne på os :)

Da spillet så endelig blev sat i gang igen, kom jeg godt fra start med 2 birdies og det blev efterfølgende til en masse pars, så da jeg stod på 17 var jeg stadig minus 2 og var lige inden for cuttet. Jeg fik desværre slået et skævt drive der resulterede i en bogey - øv!

Lige da jeg puttede på 17 lød der et horn og spillet blev stoppet da de synes det var blevet for mørkt. Så jeg skulle kører hjem, og så op igen søndag morgen for at spille det sidste hul hvor jeg skulle lave birdie for at klare cuttet. Hul 18 er et kort 98 meters par 3 hul.

Søndag morgen klokken 8 stod jeg så på teestedet og skulle bruge en birdie. Jeg slog et super slag der landede lidt efter pinden og spandt tilbage og tog hulkanten for HOLE IN ONE og desværre lagde sig halvanden meter bag pinden. Så stod jeg med et birdie put der skulle i og slog det lige som jeg ville, men desværre tog jeg igen en rigtig grim hulkant :)

Desværre - da turnering var i gang var jeg ikke god nok til at udnytte mine birdie puts så en runde i 73 slag eller plus 2 og en runde i 70 slag eller minus 1 og 143 slag eller plus 1 sammenlagt, missede jeg cuttet med ét slag.

Men spillet var rigtig godt, så det var dejligt :)

Så alt i alt en fin opvarmning, til næste uge hvor Ecco Touren kommer til Nivå.

Så denne uge står den bare på en masse golf i Nivå og en masse træning på greens så jeg kan udnytte min hjemmebane fordel :)

Glæder mig meget til at se om jeg ikke kan få mig endnu en top placering!

I vil hører fra mig igen, efter jeg har spillet i Nivå, og i er alle mere end velkommen til at komme ud og se noget god golf :)

Vi spiller fra den 7. til 9. september.

Mange golf hilsner Søren

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!