Barsebäck invitational Pro/Am

(24-8-2011)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Hej

I går var jeg i Sverige og spille Barsebäck Invitational, der er en én dags Pro/Am turnering, hvor vi så også har en individuel Pro række.
Vi spillede det format der hedder modificeret stabelford, der er en special Pro stabelford.

Jeg spillede rigtig fint - ikke rigtig nogen helt vildt løse slag - puttede ikke helt optimalt, men slog bare mine slag rigtig tæt på pinden.

Jeg fik en 3. plads efter en runde i -2, hvilket gjorte at jeg selvfølgelig fik nogle gode og vigtige penge med hjem, men jeg kom også videre i en speciel ”shootout” som de 3 bedste skulle spille.

En shootout er hvor vi spiller et hul om bedste score for 10.000 kr og hvis hullet deles, forsætter vi bare til der er en der vinder.

Jeg havde et put i anden omgang for at vinde, som jeg desværre missede, men havde stadig en mulighed for at vinde, da den anden skulle hole sit 2 meter put for at komme videre.

Desværre holede han puttet, og vi skulle i gang for tredje gang og da jeg slog den i bunkeren og ikke fik den op, tabte jeg desværre og missede muligheden for lidt ekstra i lommen :)

Men alt i alt en fin opvarmning til denne uge hvor jeg skal spille Landskrona Masters, skal spille prøverunde i dag onsdag.

Fredag går turneringen i gang, så i vil hører fra mig igen efter søndag.

ECCO Touren skriver på sin hjemmeside http://www.eccotour.org/ :

Svenske Johan Wahlqvist udnyttede kendskabet til hjemmebanen perfekt, da han for andet år i træk triumferede i Barsebäck Invitational - og krydrede sejren med shootout-gevinst.
Danskerne prægede dog toppen af leaderboardet.

Efter tre ugers golffest på Lübker er ECCO Touren rykket til Sverige, hvor der tirsdag blev spillet Barsebäck Invitational - en én-dages pro-am.

Turneringen blev afviklet med modificeret stableford, hvor spillerne belønnes for birdies (+2) og eagles (+5) og straffes for bogeys (-1) Efter de 18 huller var det Joachim Christensen fra Hjørring og Barsebäck-spilleren Johan Wahlqvist, der toppede leaderboardet med 9 point, og det betød dansk-svensk omspil om sejren og de 18.000 kroner.

Joachim Christensen faldt fra på første hul med en dobbeltbogey og dermed gik hovedpræmie-checkentil Wahlqvist.

Med i omspillet var også Søren Schulze Pettersson fra Nivå, der som nummer tre i hovedturneringen skulle kæmpe med i den efterfølgende shootout med 10.000 kroner til vinderen. Bonus-pengene fandt sin ejermand på tredje omspilhul, hvor Nivå-spilleren havnede i et umuligt leje i en bunker. Herfra måtte han opgive at matche Wahlqvist, som dermed fik fuldt udbytte på Barsebäck, der i modsætning til sidste års stormende betingelser bød på perfekt golfvejr.

Lucas Bjerregaard fik med en fjerdeplads sin hidtil bedste placering i sin nye professionelle karriere, mens Jesper Happel og Kristian Grud blev nummer fem og seks. Revisorfirmaet Buus Jensen vandt Pro-Am'en med professionelle Lars Johansen på holdet.

Turneringen på Barsebäck var en appetitvækker til ugens anden ECCO Tour-turnering på svensk grund i form af Landskrona Masters, der er en joint event med den svenske Nordea Tour. LandskronaMasters indledes fredag.

Golf hilsner Søren

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!