HI5 Pro Tour 2010 FALL DERIES ALTORREAL GOLF

(19-11-2010)
 
 
 

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Så er årets sidste turnering spillet og det var også en turnering på HI5 Pro Tour, der blev spillet på Altorreal Golf der ligger lidt nord for Murcia i det sydlige Spanien. Det var således en køretur på godt 5 kvarter fra den lejlighed, vi havde været så heldige under hele opholdet, at kunne låne på La Manga.

Altorreal Golf ligger i et kæmpe lukket område, med utallige lejligheder og villaer og har, i modsætning til sidste uges anlæg, et klubhus og endda et imponerende stort et af slagsen, der også inkluderede fitness center.

Selve golfanlægget var i mindre god stand, men det var en spændende bane at spille, selv om den nok ikke kunne kaldes en rigtig turneringsbane.

Se billeder fra Altorreal Golf på LINK

Se også fra sidste på Alhama Signature Golf på LINK

Mine to runder gik både godt og skidt – to runder, begge i +6 – men det skal ses i lyset af at jeg i begge runder havde to ”lost balls” som koster 2 slag pr. lost ball og alligevel i begge runder havde 14 ”greens in regulation” (det vil sige at lande på green, med mulighed for at putte for Birdie eller bedre) – det var således putningen der ikke var god nok (igen igen) da jeg desværre havde 4 x 3 puts i første runde og 5 x 3 puts i anden runde, og det vil sige jeg faktisk smed 8 og 9 slag væk i mine to runde, så det er ikke meget der skal til for at jeg er ved at være med i toppen.

Et slutresultat som nr. 57 som er utilfredsstillende i forhold til hvordan jeg spiller for tiden. Feltet rummede både Challenge Tour spillere og tidligere Europa Tour spillere, og der er nogen af dem der skal spille 2. stage på European Tour School.

Det kan godt være frustrerende at det fortsætter på denne måde, men jeg kan mærke at det mentale er kommet langt bedre på plads og så skal det sidste nok også komme. Når putningen begynder at virke som den skal, giver det jo rigtig gode fremtidsudsigter :).

Nu skal jeg bruge torsdagen på at slappe af, inden jeg i morgen fredag rejser hjem til en tiltrængt vinterferie, inden den nye sæson starter i januar.

Jeg vil benytte lejligheden til at sende en stor tak til alle mine sponsorer, der er med til at gøre det hele muligt og både dem og alle læsere af mine nyhedsbrev ønsker jeg en rigtig GLÆDELIG JUL samt et GODT NYTÅR på gensyn i 2011!

Rigtig god weekend.

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!