ECCO Tour - kvalifikationen til 2011 på Himmerland

(15-10-2010)
 
 
 
 

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

I denne uge har jeg spillet ECCO kvalifikation til turneringen i 2011.
Der deltog et meget stærkt felt, for der blev også spillet om pladser til Backrace to Himmerland og én million DKK i præmiepenge, der blev spillet umiddelbart efter. 

Jeg startede selv med elitetræning i Perstorp, Sverige allerede fra torsdag i sidste uge og tog med Nicolas Riiber derfra søndag, direkte til Himmerland via Gøteborg.

Vi spillede mandag og tirsdag, på henholdsvis New Course og Old Course, men vi kom desværre alt for sent til anlægget søndag nat, så jeg fik ikke slappet ordenligt af og fik ej heller nok søvn inden første runde (så har jeg også lært det), så desværre resulterede det i en runde i +7, som slet ikke er tilfredsstillende fordi jeg nu er begyndt både at spille rigtig godt og putte godt ...

Efter første runde kørte jeg sammen med Nicolas Riiber (ham boede jeg sammen med i et A-hus) ned og købte ind til resten af turen, og da vi kom hjem tog vi først over og slog lidt bolde og lavede et par konkurrencer, hvorefter vi tog hjem og spiste og slappede af med en god film.

Så vi kom i seng i ordenlig tid og fik masser af søvn og på anden dagen tog jeg revance og gik med to ærgelige bogeys på 15 og 16 stadig -1, hele 8 slag bedre end dagen før og en super fin runde.

Resultatet gjorde at jeg fik den samme kategori på ECCO Touren næste år som jeg har haft i år, og der er jeg kommet ind i alle turneringer jeg har tilmeldt mig, så det er jo super.

På søndag tager jeg afsted til Mallorca, hvor jeg skal ned og træne meget fitness og golf i 9 dage, og så kommer jeg hjem igen den 26 oktober.

Den 7 november tager jeg så 2 uger til Mucia i Spanien, hvor jeg skal spille mine to sidste turneringer i år, i en turnering der kaldes Hi5.

Jeg håber vejret bliver ved med at være lige så dejlig som det har været de sidste par dage, så vi alle kan blive ved med at spille lidt golf her til vinter ;)

Rigtig god weekend.

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller
 
Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

www.ssp-golf.dk  


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!