Europa Tour kvalifikationen 2010

(5-9-2010)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Nu sidder jeg i Palma lufthavn, og venter på mit fly videre til København, efter en super fed uge i Portugal, hvor jeg har lært så mange ting!

Det har været fantastisk at prøve at spille på det niveau og se hvordan min hjerne og krop reagerede, og det har lært mig utrolig meget omkring hvordan jeg skal være på en golf bane for at præstere mit bedste.

Så efter den her uge er jeg helt sikker på der vil begynde at komme nogle meget bedre resultater. Jeg ved godt dette år er et læreår for mig, men det ville jo være rigtig dejligt snart at få en top placering.


Ugens forløb

Lørdag tog jeg sammen med Robin fra Kastrup lufthavn til Lissabon i Portugal, hvor jeg som tidligere skrevet, ventede længe på min kuffert, som desværre først kom frem, om aftenen på vores hotel. Vi lejede en lille Volkswagen polo (uden aircondition) - en fejl vi aldrig begår igen :) - over 40 grader i solen og så ingen aircondition – ja, i kan vel selv tænke jer til hvordan det har været at sidde i den bil, og så har vi endda kørt omkring 660 km i den.

Søndag skiftede vi hotel på grund af at faciliteterne var rigtig dårlige der hvor vi havde booket hjemmefra. Da vi var kommet på plads på vores nye og super lækre hotel (der endda var pænt billigere), gik vi ud og spillede den første træningsrunde på en super fed bane der hedder RibaGolfe.

Mandag gik med at stå og varme lidt op og så ud og spille endnu en træningsrunde, hvor vi prøvede at gøre de ting vi havde skrevet ned dagen inden. Vi synes selv det virkede rigtig godt, og jeg kom rundt - uden at koncentrere mig så meget med putteren - i 71 slag der er minus 1 og det var rigtig godt på den bane.

Tirsdag skulle vi ud og spille første runde på Europa Tour skolen og det var super fedt at stå på rangen om morgenen og se at der faktisk ikke er nogen af de andre spiller der slår bedre eller længere end mig. Derfor ved jeg også at jeg bare skal blive så meget bedre til at takle tingene oppe i mit hoved, når jeg er på en golfbane. Jeg kom rundt i skuffende 78 og lå nummer 60.

Onsdag følte jeg selv jeg var mere klar da jeg stod på rangen, og jeg startede ud med 8 par og en bogey på de første 9 huller, men så gik det galt. Der var bare ingenting der lykkes og det var bare uden ende - det er frygteligt. Jeg endte i 84 og lå nu nummer 80 og skulle virkelig spille en super 3 runde torsdag, for at klare cuttet. PS Jeg havde min første diskussion med en Europa Tour dommer (som han selvfølgelig vandt)

Torsdag havde jeg lovet Robin at gå ud og spille den golf jeg er bedst til - nemlig at fyre til bolden, slet ikke holde igen og bare slå efter alle pindene og være ligeglad med resultatet. Jeg slog også mange flere gode slag, men fik desværre en lost ball og det koster jo 2 slag og så havde jeg 2 slag der fløj lidt for langt hen over greenen. Alligevel kom jeg rundt i 75 slag og fik rykket mig selv ned på en plads som nummer 71 (som bedste dansker :)).

Hele ugen trænede vi med Titleist ProV1X bolde og både ude på banen og på rangen stod der store spande med isterninger og kolde vand til os - det var virkelig professionelt.

Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med resultatet(men sluttede trods alt af med en fair runde), men er super tilfreds med alle de ting jeg har lært omkring mig selv og mit golfspil. Det har været en rigtig stor oplevelse og jeg vil helt sikkert være mere klar til næste år, når jeg skal deltage i Europa Tour kvalifikationen.


Hvad så ....

Jeg lander i København ved midnats tid, hvor efter jeg skal hjem og have et par timers søvn, fordi den lørdag og søndag står på klubmesterskabet i slagspil i Nivå, med 2 runder lørdag og 1 runde søndag. Søndag aften tager jeg videre til Samsø, hvor jeg skal spille Samsø Classic fra mandag til onsdag.

I vil hører fra mig igen snart.

Håber i alle får en super weekend med godt vejr og masser af god golf :)

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

WWW.SSP-GOLF.DK


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!