Danish Open i Pitch & Putt

(24-8-2010)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

I den forgangne weekend skulle jeg, som forsvarende mester, have deltaget i  Danish Open i Pitch & Putt på Nivå Golfbane. Desværre blev turneringen aflyst på grund af manglende tilmeldinger.

I stedte valgte man at arrangere Nivå Open i Pitch & Putt i søndags, hvor der skulle spilles 3 runder af 18 huller.

I sidste runde kom jeg ud i førerbold med sidste års "runner up" Robin og klubbens formand og efter sidste putt havde jeg forsvaret mit mesterskab idet jeg sluttede i -12 og med Robin (igen) som "runner up" i -9 og så med det meget positive at det lykkedes for en anden junior at skubbe formanden af taburetten og besætte 3. pladsen, idet Mikkel gik en god finalerunde og endte i samlet +5.

PS Forunderligt nok havde klubben valgt, med den begrundelse af vi var PGA Proer, at give både Robin og jeg 4 strafslag pr. runde, så det officielle resultat blev PAR til mig og +3 til Robin. Jeg håber ikke det er noget man i klubben fremover vil bruge, idet det officielle handicapsystem jo netop tager højde for forskellen i spillernes niveau.

Lørdag havde jeg deltaget i Falck Par-turnering med min bror Mads og efter en lang eftermiddag, hvor Mads skulle både det ene og det andet, kunne vi endelig sætte kursen hjemad, hvor familien havde aftalt at skulle ud at spise, for at fejre min 18 års fødselsdag.

Da jeg åbner døren og træder ind, forstår jeg pludselig det hele meget bedre, for jeg blev modtaget at et hus fuld af venner og familie - en rigtig dejlig og positiv oplevelse.
Jeg havde en fantastisk aften!

Mandag forsatte med de gode takter, idet jeg tidligt mandag morgen havde tid til køreprøve - og jeg bestod. Nu ser jeg frem mod at få min "sponsorbil" i oktober og indtil da må mors bil nok stå lidt for skud.

Næste oplevelse får jeg allerede på lørdag, hvor jeg sammen med min træner Robin drager afsted til Europa Tour skolens stage 1 på Riba Golf i Portugal.
Turneringen afvikles i dagene 31. august til 3. september og det er sådan at det om fredagen kun er de 20 bedste samt alle der ligger maksimalt 7 slag efter nr. 20 der kan deltage. De 20 bedste fra fredagens runde går videre til stage 2.

Uanset hvad, bliver det en kæmpe oplevelse og jeg skal nok fortælle jer meget mere om det senere.

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

 

Læs mere på hjemmesiden på www.ssp-golf.dk 


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!