Green Eagle Classic - "MONSTERBANEN"

(2-8-2010)

Kære venner, sponsorer og forretningsforbindelser

Jeg er lige kommet hjem fra Winsen syd for Hamburg, hvor jeg har spillet Green Eagle Classic på banen Green Eagle (Europas længste bane).

Jeg må sige det var noget af en oplevelse og så var det en super test at komme derned og spille på sådan et godt anlæg. Banen var ud over at være lang, også med rigtig meget vand langs fairways og med nogle meget svære greens, der bulede op og ned.

Jeg oplevede noget lidt sjovt og anderledes i den her turnering, idet starterne på denne bane sendte os ud lidt anderledes end vi er vant til. Når vi kom på første tee stod der en mand i rigtig gammeldags golftøj med knickers og butterfly og råbte os op med: Ladies and gentlemen - from Denmark professional Søren Schulze Pettersson osv. det var ret sjovt at prøve.

Turneringen var en joint event med EPD Touren, så det var både de dygtige spiller fra EPD Touren og fra ECCO Touren der stillede op, ligesom der var nogle enkelte fra Challenge Touren da de skal spille på banen om en lille måneds tid.

Jeg har desværre haft problemer med at finde mine gode sving som jeg havde for ikke så lang tid siden og så var putteren ikke helt med endnu. Det kunne ikke holde spillet på et højt nok niveau hele vejen rundt på begge runderne - ikke til at score godt nok.

Men jeg er glad for at se at selvom jeg er på en ”Monsterbane", som de kalder den, så er jeg med dårligt spil, ikke langt fra at være med hele vejen.

Det positive i turneringen var at jeg i anden runde spille i +2 da jeg var på hul 14 og der havde jeg misset en del birdie puts og så spillede jeg begge runder med samme bold.

Som en god golfspiller sagde engang ”det gælder om bare at forbedre sig små procenter af gangen, i alle delene af sit spil, hele tiden, så kan man nå rigtig langt” og jeg kan mærke at jeg bliver bedre for hver gangjeg tee'er ud i en turnering og hver gang jeg tager hjem fra træningsbanen. Jeg lærer hele tiden nye ting og forbedre mig hele tiden en lille smule.

Jeg har lige været på træningsbanen de sidste par dage og synes jeg er ved at finde svinget igen, så det er jo rigtig dejligt, så nu står den på træningsbanen på 20% langt spil og 80% kort spil.

I næste weekend skal jeg spille divisionsmatch for Nivå og i weekenden 21/22. august skal jeg forsvare sidste års sejr i den internationale turnering Danish Open i Pitch & Putt på Nivå Golf.

I vil hører fra mig efter turneringerne og inden jeg tager af sted mod tourskolen i Portugal i slutningen af august.

Fortsat god sommer.

Med venlig hilsen
SSP GOLF ApS
Schulze Invest ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Breeltedal 5
DK-2970 Hørsholm
Mobil +45 2013 2384
Mail


Manager
Allan Pettersson
Mobil +45 2092 0310
Mail

WWW.SSP-GOLF.DK


Kontakt:

SSP GOLF ApS
AP-PROVED ApS

Søren Schulze Pettersson
Professionel golfspiller

Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå
Mail
+45 2013 2384

Manager
Allan Pettersson
Mail
+45 2092 0310 

 
 
 

Schulze Holding ApS
Uafhængig Lifewave Distributør
Lyngebækgårds Alle 10
DK-2990 Nivå

Lise-Lotte Schulze

Mobil +45 40 89 31 08
E-mail

Web www.lifewave.com/amp  

 
 
 

SSP-Golf ApS | Lyngebækgårds Alle 10 | DK-2990 Nivå | Mobil: +45 2092 0310 |  E-mail:   

 
 
 
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!